Zalm wrap hapjes met citroen en roomkaas

Zalm wrap hapjes met citroen en roomkaas

Ik denk dat iedereen wel eens zalm wrapjes heeft gehad op een feestje. Superlekker natuurlijk! Maar een leuk en origineel recept daarvoor maken, is dus heel lastig. Want meer dan zalm, roomkaas en wat rucola in een wrap is het niet. Toch vind ik de toevoeging van citroen een erg lekkere upgrade van dit gerechtje. Nog steeds supersimpel, maar toch wat interessanter en frisser dan het origineel denk ik!

Zoek je dus nog lekkere hapjes om te serveren op een feestje, maar wil je toch net wat extra’s doen, dan zijn deze wrapjes erg geschikt! Misschien kun je ze combineren met mijn lasagne rolletjes en vitello tonnato wrap hapjes. Dan heb je een heerlijke mix bij elkaar!

Afhankelijk van de grootte wraps die je kiest, kun je 3 tot 6 wraps maken met dit recept. Ik gebruikte grotere wraps, dus ik maakte er 3. Maar als je de kleinere wraps gebruikt, kun je er gemakkelijk meer maken.

Smakelijk!

Zalm wrap hapjes met roomkaas, rucola en citroen
Pin recept Delen op Facebook
Nog geen reviews

Zalm wrap hapjes met citroen en roomkaas

Voorbereiding 15 minuten
Totale bereidingstijd: 15 minuten
Porties: 6 personen
Auteur: Eviekookt

Ingrediënten

  • 3 – 6 wraps
  • 100 gram monchou roomkaas
  • 1 citroen
  • 200 gram gerookte zalm (plakken)
  • peper en zout
  • 1 zakje rucola

Instructies

  • Bestrijk de wraps met een laagje roomkaas. Rasp hier de schil van de citroen overheen. Beleg met de plakken zalm en breng op smaak met peper en zout. Leg hier wat rucola op en rol de wraps goed strak op. Rol ze vervolgens nog in een stuk plasticfolie en rol het zo strak mogelijk dicht. Bewaar de wraps in de koelkast en snijd ze in stukjes voor het serveren. Ik prikte ze per 2 aan kleine spiesjes, maar je kunt ze ook gewoon op een bordje leggen natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.