Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier. Mix de boter met de basterdsuiker en de kristalsuiker tot een luchtig mengsel. Mix er dan een voor een de eieren doorheen, totdat deze volledig zijn opgenomen in het botermengsel. Rasp de schil van de citroen en mix dit ook door het botermengsel heen.
Stap over op een houten lepel en roer de bloem, het zelfrijzend bakmeel, de maizena, mespunt zout en de bakingsoda door het botermengsel en roer totdat je een mooi stevig deeg hebt. Snijd de donuts in kleine stukjes en hak de chocolade in grove stukken. Roer dit samen met de sprinkles door het deeg. Let op! Houd wat sprinkles over voor de garnering!
Schep met een ijsschep grote bollen deeg op de bakplaat. Laat voldoende ruimte tussen de koekjes, aangezien deze nog wat gaan uitlopen. Bak de koekjes op 180 graden in 15 minuten gaar. Laat ze 5 minuten afkoelen op de bakplaat en leg ze daarna op een ovenrooster om af te koelen.
Marshmallow topping
Maak ondertussen de marshmallow topping door de boter luchtig te kloppen met de mixer. Mix hier lepel voor lepel de poedersuiker doorheen en spatel daarna de marshmallow fluff door het botermengsel. Roer alles goed door totdat je een mooi egaal mengsel hebt. Zet de topping in de koelkast totdat de koekjes volledig zijn afgekoeld.
Smeer de marshmallow topping met een mes over de koekjes en bestrooi de bovenkant met verschillende soorten sprinkles. Smakelijk!