Laat de wonton velletje ontdooien. Maak ondertussen de vulling door de parmaham in kleine stukjes te snijden en krokant te bakken in een koekenpan zonder bakvet. Meng de ricotta met de geraspte parmezaanse kaas en breng op smaak met peper. Hak de verse basilicum en peterselie fijn en meng dit ook door de ricotta. Laat de parmaham uitlekken op keukenpapier en meng dit ook door de ricotta.
Leg 10 wonton velletjes klaar en schep op alle 10 de velletjes een hoopje ricotta vulling. Maak in het midden een kuiltje. Scheid de kwarteleitjes en leg het kwarteldooiertje in het midden van de vulling (in het kuiltje dat je net hebt gemaakt). Maak de randjes van het wonton velletje nat en dek af met een nieuw wonton velletje. Zorg dat er geen lucht bij de vulling komt en maak de ravioli goed dicht. Doe dit met alle 10 ravioli.
Verwarm een klein laagje zonnebloemolie, hierin ga je de salieblaadjes frituren. Zorg dat de olie heet is en frituur de salieblaadjes in porties krokant. Laat uitlekken op een stukje keukenpapier. Smelt ondertussen de boter in een platte koekenpan en laat lichtbruin worden.
Kook de ravioli in 1 tot 2 minuutjes gaar, in porties. De ravioli zijn gaar als ze boven komen drijven. Verdeel de ravioli over de borden, giet hier een beetje gesmolten boter overheen, leg per ravioli 2 gefrituurde salieblaadjes op het bord en bestrooi met gemalen peper en extra geraspte parmezaanse kaas.