Verwarm de oven voor op 180 graden. Knip de tortilla's in puntjes en verdeel deze over een met bakpapier beklede bakplaat. Strijk met een keukenkwastje wat olijfolie over de tortillapuntjes en bestrooi ze met peper en zout. Bak ze in ongeveer 5 minuten lichtbruin in de oven.
Tortilla bowl
Snijd de kippendijen in blokjes en meng dit met zoveel cajunkruiden zodat de kip rondom een dun laagje kruiden heeft. Als je cajunkruiden gebruikt met (extra) zout moet je goed opletten dat de kip niet te zout wordt. Voeg dan hooguit 2 eetlepels cajunkruiden toe. Gebruik je cajunkruiden zonder zout, dan kun je makkelijk 3 tot 4 eetlepels aanhouden. Bak de kipblokjes in wat olijfolie in een wokpan op hoog vuur.
Maak de groenten en de mango schoon en snijd alles in kleine stukjes. Zet 4 kommen klaar. Bedek in elke kom de bodem met een handje spinazieblaadjes. Verdeel alle groenten en de mango over de 4 kommen. Schep hier wat opgeklopte crème fraîche op, wat zelfgemaakte guacamole en de kip. Serveer met de zelfgemaakte tortillachips.