Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Sangria: Zelfgemaakte rode sangria
Gang
Drankjes, Tapas
Keuken
Spanje
Voorbereidingstijd
20
minuten
minuten
Totale tijd
20
minuten
minuten
Porties
1
kan sangria
Auteur
Eviekookt
Ingrediënten
500
ml
goede Spaanse wijn
bijv. tempranillo of rioja
100
ml
ruby port
100
ml
licor 43
1
el
suiker
sap van 3 perssinaasappels
sap van 1 citroen
1
kaneelstokje
aardbeien
sinaasappels
blauwe bessen
frambozen
Instructies
Meng de rode wijn, port, licor 43 en de suiker in een ruime kan. Pers hier de sinaasappels en de citroen bij en roer goed door. Doe het kaneelstokje er ook bij.
Snijd het verse fruit in stukjes en doe dit bij de sangria. Geniet ervan!