Snijd de kippendijen in blokjes en marineer deze in 1 el ketjap manis en 1 el ketjap asin. Zet dit zo lang mogelijk opzij.
Bak vervolgens de kipblokjes gaar in een klein scheutje zonnebloemolie. Snipper ondertussen de ui en de knoflook en bak deze glazig bij de kip.
Maak de gember schoon en rasp deze. Voeg dit ook toe aan de pan. Kook ondertussen de spaghetti volgens de verpakking gaar in ruim gezouten water. Snijd ondertussen de komkommer in plakjes en zet opzij.
Voeg vervolgens de trassie, surinaamse massala, tomatenpuree, witte peper en de maggiblokjes toe. Roer alles goed door elkaar en bak een paar minuutjes mee.
Snijd de paksoi in reepjes en voeg dit toe aan de pan. Doe de spaghetti bij het vlees en voeg 3 el ketjap manis en 2 el ketjap asin toe. Roer alles goed door. Knip er wat bladselderij overheen. Serveer het met de komkommer.