Week de blaadjes gelatine in koud water totdat ze zacht zijn. Dit duurt een paar minuutjes. Vaak staat op de verpakking hoelang je de gelatine moet laten weken.
Verwarm de slagroom, witte chocolade, pandanpasta en de suiker in een pannetje totdat de suiker is opgelost (net tegen de kook aan) en de chocolade is gesmolten.
Knijp de gelatineblaadjes goed uit en voeg deze toe aan de warme room.
Roer totdat je een gladde egale massa hebt. Zeef het mengsel zodat je een super egaal mengsel hebt.
Giet het mengsel in 6 dessertglaasjes en laat tenminste 6 uur in de koelkast opstijven. Als je denkt dat ze te vloeibaar blijven: geen paniek, dit komt goed!
Macademia praliné
Maak de karamel door de suiker met het water op laag vuur langzaam te verhitten totdat het mengsel begint te bubbelen (roer niet!). Laat op laag vuur bubbelen totdat de karamel mooi lichtbruin is.
Haal van het vuur en roer er de macademia nootjes doorheen. Leg een velletje bakpapier klaar en giet het mengsel hierop uit. Laat uitharden en hak vervolgens grof met een scherp mes.