Haal het vlees uit de worstjes en meng dit met het paprikapoeder en de 'nduja. Breng goed op smaak met peper en zout en kneed zo kort mogelijk door, totdat het goed gemengd is.
Meng de cheddar en mozzarella door elkaar en zet klaar in een kommetje
Snijd het bladerdeeg in 2 even grote stukken, zodat je twee mooie langwerpige vierkanten hebt. Verdeel ook het gehakt in 2 delen.
Strooi wat paneermeel over het bladerdeeg, waar je zo het worstvlees op gaat leggen.
Verdeel 1 deel van het gehakt over 1 van de langwerpige stukken deeg. Let daarbij op dat je nog voldoende bladerdeeg moet hebben om er straks overheen te vouwen.
Maak het gehakt wat plat en verdeel de kaas er overheen. Vouw het gehakt dicht (om de kaas heen) en vouw dan ook het bladerdeeg dicht totdat je een mooie lange bladerdeeg saucijs hebt. Druk de zijkanten dicht met een vork.
Snijd in mini sauzijcenbroodjes en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Doe hetzelfde met de andere helft van het deeg, het vlees en de kaas.
Bestrijk de saucijzenbroodjes met een losgeklopt eitje en bak 20 minuutjes in de oven totdat ze gaar zijn.
Er zal aardig wat vet uit het vlees komen, haal de saucijzenbroodjes daarom na het bakken van de bakplaat af en laat ze afkoelen op een rooster.