Snijd de aubergine in blokjes. Verhit een laagje zonnebloemolie in een grote wok- of stoofpan en bak hier de aubergine een paar minuten in aan, totdat alle olie is opgenomen.
Maak de uien schoon en snijd deze in ringen. Bak een paar minuten mee met de aubergine.
Snijd vervolgens de portobello in blokjes en bak ook even mee.
Maak dan de knoflook schoon, snipper of pers deze en voeg ook toe aan de pan. Bak 1 minuutje mee.
Voeg dan de misopasta en tomatenpuree toe. Bak een minuut of 3. Voeg vervolgens de sojasaus, sriracha, tomatenstukjes, limoensap, maple syrup, scheut wijn en wat water toe.
Roer alles goed door elkaar en laat zonder deksel stoven totdat de saus wat dikker is en de aubergine mooi zacht.
Kook ondertussen de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Serveer de aubergine stoof met de noedels en bestrooi met wat verse koriander.