Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Amuse van forelpaté
Gang
Amuse, Voorgerechten
Keuken
Nederland
Voorbereidingstijd
20
minuten
minuten
Totale tijd
20
minuten
minuten
Porties
4
personen
Auteur
Eviekookt
Ingrediënten
2
sneetjes
roggebrood
Forelpaté
250
gram
gerookte forel
125
gram
slagroom
snuf
paprikapoeder
zout en peper
Garnering
zalmeitjes
kiemgroente
Instructies
Snijd de stukjes roggebrood in vieren. Gebruik per amuse 2 vierkantjes van het roggebrood.
Forelpaté
Pureer de forel samen met de slagroom in de keukenmachine. breng op smaak met peper, zout en paprikapoeder.
Opmaken
Leg op ieder bord 1 stukje roggebrood, schep hier wat forelpaté op. Dek af met het andere stukje roggebrood en schep hier ook nog wat forelpaté op.
Garneer met de zalmeitjes en kiemgroenten.