Snijd al het wit van de biefstuk (als dat er aan zit) en snijd het vlees in heel kleine stukjes. Meng hier de donkere sojasaus, gochujang, sesamolie, honing, rijstazijn en (ongeveer 1 eetlepel) geroosterde sesamzaadjes doorheen.
Maak dan de nashi peer schoon (schil + klokhuis verwijderen) en snijd dit in heel kleine blokjes. Roer dit ook door het vlees heen.
Maak dan de lente uitjes schoon en snijd het witte deel in heel kleine stukjes. Roer dit ook door het vlees heen. Pak 4 borden en een serveerring of cookiecutter en duw hier het vlees in om een mooie ronde steak tartare op het bord te maken.
Maak in het midden een klein kuiltje. Splits het kwarteleitje en leg de dooier (in 1 helft van de schaal) in het kuiltje. Verdeel nog wat toefjes Japanse mayonaise over de bovenkant (zie foto).
Roer de steak tartare voordat je het eet goed door elkaar met het eidooiertje en de mayonaise. Serveer met casave kroepoek.