Snijd de speklapjes in reepjes en verhit een scheutje zonnebloemolie in een grote wokpan. Bak hier de speklampjes in rondom bruin.
Maak de uien schoon en snijd deze in ringen. Voeg toe aan de speklapjes in de pan en bak lichtbruin.
Maak de knoflook schoon en snijd in plakjes. Voeg dit toe aan de pan en bak 2 minuten mee. Maak de gember schoon en rasp deze. Voeg ook toe en bak nog 1 minuutje.
Snijd de lente uitjes in ringetjes en bak ook 1 minuut mee. Schuif alles opzij (zodat je één helft van de pan vrij hebt) en breek 2 eitjes in de pan. Bak deze tot roerei en roer door de rest heen. Voeg dan de gamba's toe en bak deze totdat ze lichtroze zijn.
Voeg dan de sesamolie, sriracha, maple syrup, limoensap en donkere sojasaus toe en roer alles goed door elkaar.
Bereid de noodles zoals aangegeven op de verpakking en roer deze door de overige ingrediënten in de pan heen.
Bak 4 eitjes in een aparte pan. Serveer de noodles met een gebakken eitje en bestrooi met wat pinda's.