Klop de karnemelk, witte wijn, 1 ei en het sap van 2 citroenen goed door elkaar. Leg hier de drumsticks in en laat afgedekt in de koelkast voor minimaal 1 uur marineren.
Piri piri dip
Maak de ui en de knoflook schoon en hak dit fijn in een hakmolen (blender of keukenmachine). Maak de rode pepers schoon en hak deze samen met 2 geroosterde paprika's ook fijn in de hakmolen (met de ui en knoflook).
Voeg het paprikapoeder, de piri piri, het sap van 2 citroenen, een bosje verse koriander en pureer tot een mooie iets grove saus. Voeg zoveel olijfolie toe totdat je een mooie saus hebt. Dek de piri piri saus af en zet opzij totdat je het nodig hebt.
Kip paneren
Verhit een flinke hoeveelheid zonnebloemolie (om in te frituren) in een grote pan tot 180 graden.
Meng de bloem met het paprikapoeder, knoflookpoeder, zout, witte peper en de piri piri kruiden.
Haal een drumstick uit de marinade, laat deze uitlekken en druk 'm daarna stevig in het paneermengsel zodat het kippenpootje rondom bedekt is met het bloem-mengsel.
Frituur de drumsticks in zo'n 12 minuutjes (evt. in porties) mooi krokant. Draai ongeveer halverwege (of vaker) zodat de kip mooi evenredig verkleurt.
Serveer met de piri piri dip en wat gebakken of gefrituurde aardappeltjes. Enjoy!