Kook de kippendijen 15 minuutjes in kokend water. Haal ze er vervolgens uit en laat afkoelen totdat je ze (met een vork) uit elkaar kunt trekken zodat je 'pulled chicken' krijgt.
Maak de knoflook schoon en snijd in plakjes. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak de knoflookplakjes totdat ze net zacht zijn. Voeg dan het paprikapoeder toe en roer even door.
Blus af met een scheut witte wijn. Roer even en voeg dan de chili flakes, kookroom, het kipbouillonblokje en de kip toe. Roer alles goed door elkaar en laat even pruttelen totdat het meeste vocht verdampt is en de saus goed aan de kip blijft hangen. Roer er dan ook wat verse peterselie doorheen.
Verdeel de nacho's over een ovenschaal. Verdeel daar het kipmengsel overheen en bestrooi met de geraspte mozzarella. Grill in de oven totdat de kaas is gesmolten. Serveer met crème fraîche of aïoli.