Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Snijd de grote stukken bimi in wat kleinere (hapklare) stukken. Verhit een scheutje zonnebloemolie in een grote wokpan en bak hier de bimi in totdat je hier en daar wat schroeiplekken ziet (zo'n 5 minuten).
Maak ondertussen de sugarsnaps schoon en bak een minuut of 3 mee. Voeg de groene asperges toe en bak deze ook een minuut of 2 mee.
Snijd ondertussen de courgette in blokjes en voeg deze ook toe aan de pan. Bak ook een paar minuten mee.
Snijd de shiitake in plakjes en bak ook mee. Maak dan de knoflook en gember schoon. Rasp de gember en snipper de knoflook. Voeg beiden toe en bak nog 1 minuutje mee.
Voeg de rode miso en de suiker toe en roer goed door. Voeg eventueel een scheutje water toe om de saus wat dunner te maken, op die manier kun je het beter mengen.
Snijd de biefstuk in dunne reepjes en bak ze op hoog vuur heel eventjes mee totdat ze net niet meer rood zijn. Bestrooi met wat sesamzaadjes net voordat je het serveert!