Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal de eendenbouten uit het vet en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat (of in een grote ovenschaal/braadslee). Bak de eendenbouten zo'n 10 tot 15 minuten in de oven totdat ze wat knapperiger zijn.
Gesmoorde uien
Maak de uien schoon en snijd deze in ringen. Verhit de boter in de pan en stoof de uienringen op laag vuur met de suiker en balsamico azijn totdat ze heerlijk zacht en zoet zijn. Dit duurt ook ongeveer een kwartier.
Confit de canard burgers
Snijd de hamburgerbroodjes doormidden en grill de snijkanten in een droge grillpan totdat je de grillstrepen ziet.
Smeer beide kanten van de broodjes in met truffelmayonaise. Verdeel wat veldsla over het onderste broodje.
Trek de confit de canard met twee vorken uit elkaar en verdeel het eendenvlees over de veldsla op de burgers. Verdeel hier de gesmoorde uien overheen.
Leg er een plakje cheddar op en dek af met de bovenkant van het hamburgerbroodje. Lekker met (zoete aardappel) frietjes.