Snijd het vlees in blokjes en kruid rondom goed met peper en zout.
Verhit een laagje olijfolie in een diepe stoofpan en bak hier het vlees (eventueel in porties) in rondom bruin.
Maak ondertussen de mini uitjes schoon (laat ze heel) en voeg toe aan het vlees in de pan, bak eventjes kort mee.
Maak de knoflook schoon en snipper deze. Voeg ook toe aan het vlees in de pan.
Voeg de tomatenpuree toe en bak even kort mee.
Snijd ondertussen de romatomaten in stukjes en bak deze ook een paar minuten mee.
Voeg dan de overige ingrediënten toe en roer alles goed door. Laat de stifado met het deksel op de pan zo'n 2 tot 3 uur stoven of totdat het vlees zacht is.
Haal eventueel het laatste half uur het deksel van de pan om het stoofvlees wat in te laten dikken.
Serveer met orzo, rijst of zelfgebakken pita en een frisse salade.