Verwarm de oven voor op 210 graden. Snijd de uiteinden van de courgette en snijd de rest in hapklare stukken. Halveer grote champignons en laat de kleintjes heel. Verdeel de courgette, champignons, aspergetips en cherrytomaatjes over 1 (of meerdere) ovenschalen. Besprenkel met wat olijfolie en bestrooi met peper, zout en wat gedroogde oregano
Verdeel de courgette, champignons, aspergetips en cherrytomaatjes over 1 (of meerdere) ovenschalen. Besprenkel met wat olijfolie en bestrooi met peper, zout en wat gedroogde oregano
Gevulde kippendijen
Leg de kippendijen plat op een snijplank met de binnenzijde naar boven. Leg hier een plak parmaham op, gevolgd door 1 of 2 plakjes mozzarella (ik deed er 2), een paar zongedroogde tomaatjes (1 laagje is genoeg) en een eetlepel pijnboompitten.
Doe dit bij alle 4 de kippendijen. Vouw ze dubbel en steek ze dicht met 1 of 2 prikkers. Kruid ze aan beide kanten met peper en zout en leg ze op de groenten. Bak in 25 tot 30 minuten in de oven af totdat de kip net lichtbruin is.